STARTENDE ONDERNEMERS ZIJN VAN ALLE LEEFTIJDEN. INTERNETSTARTERS - TECHNOSTARTERS - STARTERS MET SUBSIDIE. STARTERS ALS COOPERATIE.

donderdag 12 februari 2009

Ondernemers die blijven innoveren komen beter uit de kredietcrisis



De bedrijvigheid hapert en de economie zal hopelijk spoedig weer op toeren komen. Kunt u. . . en wilt u hier op wachten? Een aantal bedrijven zal vlgs. kredietbeoordeler Graydon de huidige crisis niet overleven. Het lijkt moeilijker dan bij iedere vorige crisis. De huidige kredietcrisis heeft ons verrast door zijn snelheid en zijn .

Wat kunt u nu nog ondernemen ?
- Uw klanten willen een scherpere prijs
- Uw leveranciers vragen om snellere betaling
- Voor uw produktvernieuwing en marketing ontbreekt kapitaal
- Uw bankier stelt hogere eisen aan de kredietverlening

De oplossing voor uw probleem ligt voor u klaar
Samen met een team van ervaren ondernemers heb ik aan de wieg mogen staan van een nieuwe onderneming die aangenamer ondernemen bevordert. Een onderneming waarin we elkaar kunnen ontmoeten en
samenwerking en joint ventures hoog in het vaandel staan. Deze onderneming is opgezet als een coöperatie die ons allemaal kan helpen bij het realiseren van onze ondernemingsdoelen.

Heeft u ideeën? Binnen onze cooperatie kunnen we u helpen dat mogelijk te maken wat u graag neer wilt zetten; de dingen die u van uw doel afhouden kunnen u door mede-coöperatieleden uit handen worden genomen. De rode draad: bezig kunnen zijn met uw core-businessSamen zijn we exponentieel meer dan ieder voor zich. Een onderneming die de ondernemende mens handvatten biedt om het leven en ondernemen succesvoller en daardoor aangenamer te maken. En daar wil ik jou graag in laten delen.
Ken je andere mensen die mogelijk ook geïnteresseerd zijn in dit concept? De presentatie van dit concept volgt in een stadion op 7 maart a.s. Kijk de komende dagen regelmatig op deze blog of op de site
www.unitedstarters.com voor meer informatie.

Leo Verkoelen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten