STARTENDE ONDERNEMERS ZIJN VAN ALLE LEEFTIJDEN. INTERNETSTARTERS - TECHNOSTARTERS - STARTERS MET SUBSIDIE. STARTERS ALS COOPERATIE.

vrijdag 15 mei 2009

Eigen Internet Bedrijf Starten en Geld Verdienen als Affiliate

Als je een eigen website hebt met veel bezoekers dan is het de moeite waard om advertenties op je site te plaatsen van bedrijven die aan jouw site verwante produkten of diensten aanbieden. U werkt dan als affiliate. Bemiddelaars waar wij goede ervaring mee hebben zijn o.a. Daisycon en M4N. Wilt u meer weten, kijk dan eens bij UnitedStarters, het online centrum voor starters, doorstarters en jonge ondernemers, of nog beter bezoek de AFFILIATE DAG 2009 op 19 mei a.s. te Utrecht.

Waar liggen goede mogelijkheden voor extra winst met uw internet bedrijf?
Affiliate marketing is sterk groeiend. Eerst alleen in de USA, maar nu ook in Nederland, zoals jezelf kunt nalezen in de drie Nederlandse vakbladen (Ecommerce, Twinkle en Webwereld). Veel grote marketing campagnes kunnen al niet meer zonder Affiliate Marketing. Het is de drijvende kracht achter internet.


Wilt u het toepassen, maar weet niet hoe . . . vraag bij UnitedStarters om hulp (UnitedStarters is ook specialist in het opzetten van Adwords en Adsense campagnes)

Leo Verkoelen en partners

Geen opmerkingen:

Een reactie posten